Om Oss


Med Eskilstunas bästa team när det kommer till Hår så vet vi att vi kommer bli en av Eskilstunas främsta frisörsalonger. Våra frisörer kommer göra sitt bästa för att skapa en oförglömlig upplevelse med sin hängivenhet till kundservice och engagemang för fortsatt utbildning.


Vi som jobbar här på salongen är Richard & Sandra.


Vi båda är grundutbildade från Stockholm och är i stort sett självlärda när det kommer till avancerad färg och klipp. Utbildningen gav oss grundtekniken men vi kände hela tiden att fattades något, det var fortfarande så många frågor vi ville ha svar på, intresset och nyfikenheten fanns där men inte svaren. Det var så det hela började, vi fick beställa hem massa dockhuvuden och började testa det vi ville testa och lösa det vi ville lösa.

Kreativitet, passion och innovation i varje mästerverk vi skapar.


Vi specialiserar oss allt från avant garde till klassiska frisyrer, vi balanserar omsorgsfullt precision, rörlighet, och textur för varje kund. Med kreativa inspirationer från catwalken, konst och media, är våra klippningar unika och har en hårfin raffinerad edge på det hela.

En behandling kan ta allt från 2h till 8h eller mer.


Efter många tester har vi kommit på att det faktiskt är möjligt att gå från mörkt till ljust på en och samma sittning utan att dela upp det i omgångar. De behandlingarna tar oftast en hel dag och därav namnet "monsterbehandling" som vi kallar det. Vissa kan ibland bli chockade över hur lång tid det tar att göra en behandling hos oss men observera att när kunden lämnar salongen har kunden fått bästa möjliga reslutat, ett resultat som många andra frisörer delar upp i flera besök. Det är en väldigt tidskrävande process och vi rekommenderar därför att inte har något inbokat när man kommer till oss för att undvika stress. Vi är ute efter perfektion och den långsiktiga relationen med våra kunder, Vi släpper aldrig iväg kunder halvfärdiga.


© 2014 | THE DAYMAKERS SALON