Om Oss

________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Vår målsättning är att skapa en Eskilstuna salong med internationell kvalité

 

KREATIVITET • ENGAGEMANG • HÄNGIVENHET

 

 

SALONGEN

 

Vi startade salongen den 3:e mars 2014 utan att ha jobbat någonstans tidigare. Vi sökte jobb efter utbildningen i Stockholm men jobb fick vi inte pga brist på erfarenhet. Tiden gick och vi fick nog så vi kollade på vad alla egentligen kunde här i Eskilstuna. Efter en kort undersökning märkte vi att de flesta fortfarande var kvar på 80-talet när det kom till färg, klippteknik och färg metoder. Det var då vi beslöt oss för att starta vår egen salong.

 

Vi som jobbar här på salongen är Richard & Sandra.

 

Vi båda klipper och färgar både herrar och damer. Vi båda är grundutbildade från Stockholm och är i stort sett självlärda när det kommer till avancerad färg och klipp. Vi nöjde oss aldrig med att kunna lika mycket som alla andra utan ville ha den kunskapen och svaren som alla som håller utbildningar och kurser har. Genom att ha prövat på vänner och bekanta, förstört över 40+ dockhuvuden och även blekt sönder, bränt av Richards hår så kan vi idag säga med gott samvete att vi Kan hår.

 

Kreativitet, passion och innovation i varje mästerverk vi skapar.

 

Vi specialiserar oss allt från avant garde till klassiska frisyrer, vi balanserar omsorgsfullt precision, rörlighet, och textur för varje kund. Med kreativa inspirationer från catwalken, konst och media, är våra klippningar unika och har en hårfin raffinerad edge på det hela.

Oftast tar det någonstans mellan 3-5 timmar eller mer beroende på vad kunden vill göra, hur utgångsläget ser ut och vad målet är.

 

Är inte kundens hår skadat sen tidigare så lämnar den alltid salongen med sin önskade färg. Många brukar bli chockade över hur lång tid det tar att göra en behandling hos oss men observera att när kunden lämnar salongen så har hen fått sin dröm färg, en dröm färg som många andra frisörer delar upp i flera besök. Vi vet att det är en väldigt tidskrävande process och rekommenderar därför att inte har något inbokat när man kommer till oss för att undvika stress. De andra strävar efter pengar och så många kunder som möjligt på en dag medans Vi är ute efter perfektion och den långsiktiga relationen med våra kunder, Vi släpper aldrig iväg kunder halvfärdiga.

 

© 2013 | THE DAYMAKERS SALON